Hoeveel is mijn oude gitaar waard?

Bent u in het bezit van een oude Fender of Gibson gitaar en bent u op zoek naar een betrouwbare koper? U bent bij Know Your Vintage Guitars op het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van vintage gitaren en hebben een passie voor het verzamelen en verkopen van deze prachtige instrumenten.

Waarom verkopen aan Know Your Vintage?

Als u overweegt om uw vintage Fender of Gibson gitaar te verkopen, zijn er veel redenen om voor ons te kiezen:

  • Eerlijke en marktconforme prijzen: Wij bieden competitieve prijzen voor vintage gitaren, gebaseerd op de huidige marktwaarde. U kunt erop vertrouwen dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw instrument.

  • Gratis taxatie en offerte: We bieden een gratis taxatie van uw gitaar en sturen u binnen 48 uur een offer. Er zijn geen verplichtingen en u kunt ervoor kiezen om uw gitaar te verkopen of niet.

  • Veilige en gemakkelijke transacties: We zorgen voor een veilige en gemakkelijke transactie, zonder verborgen kosten of risico's. We betalen u contant of via een beveiligde bankoverschrijving.

  • Snelle service: We begrijpen dat u uw geld zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom zorgen we voor een snelle afhandeling van de verkoop en betaling.

Neem contact met ons op via deze link: Ik wil mijn oude gitaar verkopen.

Hoe werkt het?

Het proces om uw vintage gitaar te verkopen is eenvoudig en snel:

 1. Vul het contact formulier in op onze website, en stuur ons enkele foto's van uw gitaar.

 2. We beoordelen uw gitaar en sturen u binnen 48 uur een offerte.

 3. Als u akkoord gaat met de offerte, regelen we een afspraak om uw gitaar op te halen en te betalen.

 4. U ontvangt uw geld contant of via een beveiligde bankoverschrijving.

Onze expertise

Bij Know Your Vintage zijn we gepassioneerd over vintage gitaren. We hebben meer dan 10 jaar jaren ervaring en hebben een grondige kennis van de marktwaarde van verschillende merken en modellen.

We zijn vooral geïnteresseerd in vintage Fender en Gibson gitaren uit de jaren '50, '60 en '70, maar we kopen ook andere merken en modellen.

Neem contact met ons op via deze link: Ik wil mijn oude gitaar verkopen.

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw vintage Fender of Gibson gitaar, of als u vragen heeft over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via info@knowyourvintage.be of u kunt een afspraak boeken voor een bezoek in onze winkel. We kijken ernaar uit om van u te horen!

 

Klik hier als u hulp nodig heeft bij de waardebepaling van uw oude Gibson, Fender of Martin