Wij kopen uw oude Fender of Gibson gitaar.

Bent u in het bezit van een vintage Fender of Gibson gitaar en bent u van plan deze te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van vintage gitaren van deze merken.

Wij begrijpen dat het verkopen van een dergelijk waardevol instrument een emotionele stap kan zijn. Daarom garanderen wij een eerlijke prijs en een vlotte en professionele afhandeling. U kunt er zeker van zijn dat uw gitaar bij ons in goede handen is en een nieuw leven zal krijgen bij een liefhebber of verzamelaar.

Wij hebben jarenlange ervaring in het taxeren van vintage gitaren en het bepalen van een eerlijke prijs. Of het nu gaat om een Stratocaster uit de jaren '60 of een Les Paul uit de jaren '50, wij zijn geïnteresseerd in elk model en elk jaar.

Wij streven naar een transparante en professionele werkwijze. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij u vragen om informatie en foto's van de gitaar te verstrekken. Op basis daarvan kunnen wij een eerste indicatie geven van de waarde van uw instrument. Vervolgens zullen wij een afspraak met u maken om de gitaar te bekijken en definitief te taxeren. Na akkoord maken wij direct het afgesproken bedrag over.

Wacht niet langer en neem contact met ons op als u uw vintage Fender of Gibson gitaar wilt verkopen. Wij staan klaar om u te helpen en uw instrument een nieuw leven te geven.

U kan ons contacteren via info@knowyourvintage.be of via het formulier:

Verkoop mijn gitaar